שלום שרון! אשמח שתעלי לפה תמונה של השאלה, אני תמיד מצרך תמונות לפה עם העתק הדבק. אם לא מסתדר לך תגידי לי ותכתבתי לי בווצאף בשמחה. בכל מקרה אני יודע על מה מדובר-שאלה שאני פותר בשילוב מנצח קושי הערכה עם מרכז Z0-אנחנו יכולים לבחור כל רדיוס שרק נרצה בעולם הנתון בשאלה ובגלל שפה יש לנו קבוצה סגורה אני אפילו לקחתי בשילוב המנצח של קושי ביחד עם הערכה את הרדיוס=1. זאת לעומת תרגיל אחר בפרק 3 בשילוב המנצח של קושי ביחד עם הערכה ששם הקבוצה הייתה פתוחה בלי קטן שווה אז היה אסור לי 1 ממש כמו פה אבל לקחתי רדיוס אחד פחות אפסילון ואז השאפת שני אגפים עם אפסילון שואף לאפס. פה ספציפית בגלל שקרה משהו לא סטדנרטי עם קטן שווה לקחתי ישר שווה אחד אבל בכללי תמיד מביאים או כמעט תמיד קבוצות בלי השפה, אלא אם כן אנחנו בשאלת עקרון המקסימום וזה מרמז על שפה פיקנטית.
לסיכום: כאן לקחתי רדיוס=1 כי זה רדיוס לגיטימי בעולם הנתון. אם זה לא היה לגיטימי הייתי לוקח אחד פחות אפסילון ומשאיף כמו בתרגיל אחר בפרק 3.
כל הכבוד שאת מתקרבת לסוף הפקל, באמת שכל המחשבות והחלומות של סגל הקורס בפקל אז לוודא ששולטת בכל סרטון אפשרי לעומק ואני משוכנע שיהיה מעולה במבחן. לכל דבר אני פה. אלחנדרו.