פונקציות מרוכבות - עזרה בשאלה מהגיליון

היי אלחנדרו שלום אני מצרף פה את השאלה זה אמור להיות קשור לדעתי לעיקרון היחידות אבל ראיתי עכשיו את הסרטון ופשוט לא ראיתי תרגילים דומים או שאולי לא הבנתי נכון מה צריך בדיוק לעשות כאן ואולי יש הקשר לנושא אחר :) תודה

תגובות

היי דור. תכין קפה כי יש לי מלא מה לספר.

כל מה שקורה בפקל זה באמת כל חלום ומחשבה עיקרית שבאמת רלוונטית למבחן של סגל הקורס אז בבקשה לוודא שאתה מומחה בכל דבר אפשרי מהפקל כי זה באמת מה שרלוונטי למבחן לעומת הגליונות שלפעמים כן ולפעמים לא(הרבה פעמים לא חח). בכל מקרה:

נתחיל עם סעיף ב שיותר רלוונטי למבחן ואז נעבור לסעיף א.

סעיף ב אני פותר בפקל כי זה חלום שהם ממש אוהבים וחולמים עליו בכל לילה בפרק 4 בסרטון "גלגל הצלה -מה עושים שעקרון היחידות לא עובד ולא ניתן לברוח ללת-עולם?- אפסים לאלופים!!!" ואז סרטון אחיו אני אפילו פותר אחד עם גלגל הצלה אקסטרים שהופיע בשאלה פתוחה אפילו עם קטבים לדובים , הם גלגלי הצלה שאני מכסה אותם בשני סרטונים בפרק 4 אחד אחרי השני אז תוודא שאתה רואה אותם כמו כל דבר אפשרי מהפקל כי זה באמת הכי חשוב. זה מכסה לך בדיוק את סעיף ב קופי פייסט.

לגבי סעיף א: הוא לא רלוונטי למבחן אבל הוא סופר רומנטי ולאלגנטי  אני מכיר את השאלה יש שם עקרון היחידות בכוח עם הטריק שלמדנו עם שוויון מסלולי. אם אתה צריך עזרה גם שם תגיד לי לפרוטוקול למרות שזה פחות המבחן לעומת סעיף ב אני מכיר את כל הגליונות שלהם בעל פה והפקל מכסה רק מה שיביא לך את ה-95+ במבחן!

אלוף!! תודה רבה

מסקרן אותך סעיף א? אני יכול לשלוח אבל זה לא יעזור לך ממש למבחן חח אין לי בעיה יש שם משהו עמוק מעניין עם שוויון מסלולי

בנוסף בזמן שנשאר אפילו לראות את הסדרה של החלום האמריקאי אקסטרים ממש בסוף הפקל, לראות הכל

סעיף עם סטייל סעיף א , יש שם למה סודית בשילוב שוויון מסלולי

הטריק

לשלוח?

וואו מטורף! תודה רבה

עדיין בכל זאת לא להתרגש די מיותר למבחן