שלום אבי!
כמו שהמלצתי בשאלה ששאלת לפני כמה ימים והפנתי לסרטון הרלוונטי בפקל שאגב אני משוכנע שהוא סגר לך את הפינה, עם גלגל ההצלה האקסטרים כאשר עקרון היחידות לא עבד ששאלת ,גם פה אגיד מה שאתה באמת צריך לדעת. קודם כל ארגיע ואגיד שזה פחות יהיה במבחן הקרוב לכן לא כללתי אותה בפקל אז לא להתרגש ממנה אבל הרעיונות הם באמת בפועל זהים לפרק 3 ואשמח ממש להביא לך אינטואיציה פלוס פתרון ! בזמן שנשאר תוודא שאתה יודע ברמה מושלמת כל דבר מהפקל כולל הפרק אחרון עם סדקת החלום האמריקאי אקסטרים וכל הפרקים לאורך הפקל ובאמת שיהיה מצויין במבחן, באמת שכל רעיון אפשרי וכל דבר מאמריקאית ומפתוחות מכוסות ברמה מושלמת.
אני גם מצרף לך את המספר שלי 0548836927 שיהיה יותר נוח לתת אינטואיציה , כאן בפורום אין לי אפשרות להקליט הודעות והשאלה ששאלת כן אשמח לתת לה אינטואטציה עם האמונה והטריקים של הפקל כי כל מה שיש שם זה "השילוב המצנח של קושי ביחד עם הערכה" רק בלי הקטע של אינטגרל קושי חחח אלא האינטגרל הנתון בסעיף ב. ובסעיף א פשוט הוכחנו את האי שוויון המפחיד ואז בסעיף ב זה מרמז על סטייל שילוב מנצח קושי ביחד עם הערכה רק שאתה לא משתמש באינגטרל קושי כמובן אלא באינטרל שמעניין אותך להוכיח שהוא אפס, האינטרל הנתון. אבל שאתה רואה אי שוויון מפחיד כזה כן ראינו בשילוב המנצח של קושי והערכה אי שוויונות כאלה ממש בסרטונים האחרונים של הטריק, למרות ששוב כמו שאמרתי אתה לא מפעיל פה אינטגרל קושי כי השאלה מכווינה אותך להסתכל על אינטגרל אחר בסעיף ב.
באמת שאני משוכנע שבהקלטה של הודעה קולית של דקה וחצי בווצאף יהיה לך הרבה יותר קל לקבל את האינטואיציה.
בבקשה תכתוב לי בווצאף בהקלטה של דקה וחצי אני מכסה לך את הפינה פרפקט כאן אני לא יכול להקליט אז כמובן שזה משפיע על מתן האינטואיציה שאני יכול להביא בטקטס.