הי גיל! שאלות מצוינות.
1) לא, החוברת עם ה- 40 תרגילים זאת חוברת התרגילים שאותה אני פותר במרתון המצולם עצמו. אני דיברתי על חוברת נוספת שאותה תמצא בחלק השני של המרתון - "חוברת שיעורי-הבית", שזאת חוברת עם כמעט 100 שאלות ברמת בחינה, עם פתרונות מוקלדים מפורטים שלי. אני ממש ממליץ בחום לפתור את כל התרגילים בחוברת הזאת כי זה ממש שקול לפתרון מבחנים, עם ההבדל שכאן יש לך פתרונות מלאים ומפורטים (ולעיתים עם איורים להמחשה) וזה יתרון גדול בתהליך ההתכוננות לקראת המבחן.
2) נכון, הקורס התיאורטי מצולם בימים אלו וכל מה שאני מספיק לצלם אני מעלה לאתר. העניין הוא שטרם סיימתי לצלם את הכל (הפרויקט בעיצומו), ולכן מה שעשיתי זה להעלות לכם את המרתון המצולם (הפק"ל), שהוא כן מכסה את כל החומר מ- א' ועד ת'. אומנם אני לא מוכיח שם משפטים, אבל אני כן עורך הקדמות תיאורטיות לפני כל נושא, מסביר את הדברים באופן מקיף ויסודי ורק אז צוללים לשאלות ברמת בחינה. אם אחרי שתתחיל לצפות במרתון תגיד לי - "חן זה אחלה אבל אני מרגיש שאני צריך יותר בסיס תיאורטי", אז יש לי מענה בשבילך, תרשום לי במייל [email protected] ואשתדל לעזור לך כמיטב יכולתי בע"ה. אבל תחילה כאמור תנסה לצפות במרתון, ואם היית נוכח בהרצאות הסמסטר אז לדעתי זה לגמרי יתן לך מענה מתאים.
3) בפק"ל המצולם אני מכסה את כל מה שצריך לדעת על אינטגרלים מסוימים, לא מסוימים ומוכללים. בנוסף לכך אני נותן לזה התייחסות נוספת בחלק האמריקאי ובנוסף לזה יש עוד עשרות שאלות בחוברת "שיעורי-בית" וגם בחוברת "החלק האמריקאי" (שזמינה להורדה בחלק האמריקאי, שזה החלק האחרון של המרתון), שגם שם יש עוד שאלות בסגנון אמריקאי עם פתרונות מלאים ומפורטים שלי. אם אחרי זה תצטרך תרגול נוסף דבר איתי ואכווין אותך בשמחה (אגב הספר של קופרמן מצוין בדיוק לעניין הזה).
ברכה והצלחה מאת ה',
חן