לילה מצויין איליה!
תרשה לי לחזק אותך למה שהכי קריטי למבחן בעוד שבוע. תוודא שאתה חד על כל הפקל לעומק כל הטריקים , כל סרטון זה חלום או מחשבה אחרת בחיי צוות הקורס, ובנוסף גם מאוד חשבו לישון טוב השבוע כדי שעם פתיחת המבחן אתה תכסח מהר את החלק הטכני ומשם אתה עובר לזיקוקים התאורטיים של כל הפקל- שילוב מנצח קושי הערכה, יחידות , אפספים לאלופים, שפה פיקנטית וכו. לא לחפף על אף טריק ואני משוכנע זה יעזור לך לסיים את הקורס עם ציון מפחיד אלוף.
מנסיון לאורך ההיסטוריהת ואני באמת רואה את זה כל סמסטר, סטודנטים שבאמת סכמו בעצמם והשקיעו תמיד היו אלה עם ה-93+, וזה מהסיבה שהפקל זה לא הרצאה או תרגול שאנחנו רק פותרים תרגילים יבשים שלא תמיד רלוונטים למבחן כדי לסמן וי, זה הרבה יותר מזה. הפקל זה דרך חיים חדשה ואמונה חדשה להסתכל על הקורס ולהצליח במבחן , אתה לא לומד מרוכבות בפקל- אתה לומד להיות חלק מדרך חדשה לגמרי להתסכל על הקורס והלכנס למחשבות של הסגל, וכדי להפנים את כל הטריקים לעומק כי יש הרבה מאוד מהם, כאשר אתה מסכם בעצמך זה נותן לך את האקסטרה הפנמה.
כמובן גם צפייה שנייה אחרי פעם ראשונה זה אופציה חלופית, אבל אני באמת מאמין שהסיכום העצמי עושה את ההבדל.
מקווה יותר טוב עכשיו מלך, אריה, כריש. לכל דבר תרגיש חופשי לדבר איתי.
עוד שבוע וזה מאחוריך תתן פוש אחרון ובבקשה להפנים לעומק כל פיפס אפשרי מהפקל , באמת שזה כל מה שצריך.
מלא בהצלחה איליה!