פונקציות מרוכבות

היי אליחנדרו, השאלה הראשונה בסרטון של שאלות תיאורטיות בעיקרון המקסימום, כן הגענו לסתירה לעיקרון המקסימום שהפעלו על פונקציה G, אבל מה זה אומר על F בעצם? 
בשאלה התבקשנו להוכיח שF מתאפסת עבור נק כלשהי, 
אחרי שהנחנו בשלילה שאין נק בה F מתאפסת והגענו לזה ש G סותרת את עיקרון המקסימום, מה ההמשך? האם אני יכולה להגיד שבגלל הסתירה נבין ש G לא אנליטין וזה גורר ש F מתאפסת?
תודה רבה מראש

תגובות

בוקר מצויין היבא, אשמח ממש לקבל תמונה של השאלה המלאה. או אפילו ניסוח מלא שלה. 

אם יותר נוח מוזמת לכתוב לי בווצאף 0548836927 ויהיה יותר כיף ונוח. מה שמעדיפה. עם תמונה של השאלה גם יהיה לי יותר קל.

אשמח לעזור. כל הכבוד שאת מתעקשת על הפקל באמת שזה הכי חשוב וכל מחשבה אפשרית של סגל הקורס מכוסה בו. 

אז תכתבי לי ואסביר לך את זה בשמחה.

בווצאף אני גם יכול להקליט הודעה.

אלחנדרו

בוקר אור אליחנדרו, אני אצרף לך תמונה של השאלה ואפרט יותר את השאלה שלי
אכתוב לך בוואצאפ
תודה רבה 

וגם אענה לך למה ששאלת בגלגלי הצלה חח. הם סופר חשובים למבחן. 

עם תמונות של החלקים בהוכחה של איפה נתקעת  יהיה לנו יותר קל להבין בדיוק איפה נתקעת, וגם אוכל להקליט הודעות כדי להסביר בווצאף. שאלת את השאלות בצורה מאוד כללית וזה הכי טבעי בעולם שלא מבינים שאלה לפעמים, אז אשמח ממש שתראי לי בווצאף ויהיה לנו יותר קל. לגבי גלגל הצלה - הסתירה תמיד מגיעה ממשהו מעניין שקורה בנקודה Z=0 בין אם זה כי שם G מתאפסת או כי היא שואפת לאינסוף, כי אם היא מתאפסת זה סתירה לניסוח טיפ האפסים לאלופים או קטבים לדובים , כי בניסוח הטריק מניחים שאין התאפסות. אם היא שואפת לאינסוף זה גם סתירה , כי משהו ששואף לאינסוף זה אומר שאין לו עך סופי בנקודה כלומר הפונקציה אפילו לא רציפה בנקודה ואם היא לא רציפה אין לה סיכוי להיות אנליטית כמו שהטריקים מניחים בניסוח המשפטים. רציפות בנקודה זה אומר שאם אני שואף לנקודה הגבול שלי קיים  וסופי ושווה לערך כלשהו ת אבל אם הגבול יוצא אינסו,הוא לא ערך סופי אז אין רציפות אז אין אנילטיות וחייבים G אנליטית.

0548836927 

אלחנדרו

תודה היבא , אני אסתכל היום על השאלות שלך בווצאף שאחזור לדירה אחה"ץ בשמחה רבה. בלי קשר תרגישי חופשי לשאול תמיד, פוש אחרון והמבחן מאחורייך!!

היי היבא לא קבלתי ממך הודעה , מוזמת לפנות בכיף בווצאף