היי מונא!, מה קורה?
מה דעתך ללמוד טריק חדש סוד חדש לגשת לשאלה הזאת, שמגוון הכלים שלך אפילו יהיה יותר רחב?
מה שאני אומר תקף גם עבור התום של עיגול היחידה וגם עבור התחום ששאלת עכשיו שהוא טבעת עם רדיוס פנימי 1 ממורכזת סביב הראשית. בעצם השאלה ששאלו, זה כמו לשאול - הנה מגיע הטריק- האם קיימת פונקציה קדומה לפונקציה 2z/(z^2+1) בתחום?
ואז זה בדיוק כמו בסרטון של פונקציה קדומה שראית בפקל. עבור Z<1 זה מיידי כי אין שום בעיות מינוס איי פלוס איי לא בINTERIOR סיימנו. אני מזמין אותך לפתור את התרגיל עבור Z>1. זה בעצם כמו לשאול האם קיימת פונקציה קדומה לפוקנציה 2z/(z^2+1) בתחום Z>1.
את מחשבת את האינטגרל עבור גאמה סגורה שרירותית בדיוק כמו שלמדנו עם חלוקה למקרים בפרק משפט השארית סרטון פונקציה קדומה אם האינטגרל יוצא אפס אז קיימת פונקציה קדומה כלומר קיים ענף, ואם האינטגרל לא יוצא אפס אז לא קיימת קדומה כלומר לא קיים ענף. אם תחששבי תראי שאכן לא אפס. כלומר לא קיימת קדומה כלומר לא קיים ענף.
מוזמנת אם צריך לכתוב לי לטלפון 0548836927 שיהיה יותר נוח אם נתקעת.
בלי קשר כמובן כל דבר שקשור למרוכבות- פקל, מבחן, וכו כל דבר כמו שאני אומר לכולם את תמיד מוזמנת לדבר איתי ואני פה לעזור