בדקה 12, בשאלה הראשונה שפתרנו בסרטון למה אנחנו יכולים להשאיף את R לאינסוף ולאפס לפי מה שמתאים לנו? הרי אם נשאיף עבור n שליליים את R לאינסוף לא נצליח להוכיח שהמקדמים אפס.
תגובות
מה קורה אלוף !
איזה צרוף מקרים בדיוק שאלו אותי על זה בפורום בעבר מצרף לך את המקום הרלוונטי שתלך לשם ותקרא הכל יש שם מלא הסברים לעומק עם בונוסים למבחן בלי קשר
צירפתי לך תמונה של התגובות הרלוונטיות למה ששאלת בפורום, אני מדבר שם על זה הרבה בהרחבה ואני משוכנע שזה יעזור לך גם למה ששאלת וגם לקבל INSIGHTS נוספים בהקשרים אחרים למבחן.
בהצלחה !
(התחלתי לכתוב שם על זה כאילוט אין מחר וגם דברים חשובים מבחן בלי קשר מלא מלא תגובות עשיתי שם)
בשביל לסכם במשפט אחד- תחשוב יש לך קרוב משפחה שקוראים לו A_23 אתה מסכים איתי שהפתרון מבטיח לו שיטה שבהכרח הוא מתאפס ונגיד יש לך קרוב משפחה אחר שקוראים לו A_(-30) הפתרון שלנו גם מבטיח לנו שהמקדם הזה מתאפס, מה שאני בא להגיד שכל עוד הרדיוסים חוקיים אנחנו נוכל להשאיף למה שנרצה , זה שאני קטן מאינסף זה טוב אבל זה לא עוזר לנו להוכיח את מה שצריך, אתה יכול להוכיח גם שאתה קטן מ-17771 אבל זה לא עוזר להוכחה כאילו דבר אחד לא סותר את השני, אבל אם אתה רוצה יותר בהרחבה עם כל הדגשים ממליץ מאוד לקרוא איפה שהמלצתי לך כי באמת הסברתי את זה שם סופר עמוק ואם הייתי עונה לך על זה זה היה קופי פייסט של 10 הודעות חח
זה שהשאפתי לרדיוס מסויים לא מונע ממני להשאיף לרדיוס אחר שסאמת יעזור , ההוכחה היא פר אינדקס. כלומר תדמיין שמישהו אומר לך "שלום קוראים לי A_30 למה אני מתאפס" ואתה יודע להגיד לו למה אחרי זה מישהו אומר לך "שלו קוראים לי A_(-50) למה אני מתאפס?" אתה גם יודע להבטיח לו את זה
אבל בהיתנן אינדקס אני משאיף בכל מקרה כאן רק לרדיוס אחד
עדייו כדי להעמיק אם תרצה תקרא מה שהמלצתי אבל זה ההסבר המהי
ר
בהצלחה במבחן במה שהמלצתי לך יש טיפים גם עליו כלליים
השילוב המנצח של קושי והערכה מאוד חשוב