דרך אחרת לספר את הסיפור זה נגיד אם יש לנו פונקציה אנליטית שהיא חיה בתחום פתוח ומישהו אמר לנו שבתחום הפתוח הזה היא מקבלת מקסימום, זה סימן שהיא חייבת להיות פונקציה משעממת כלומר פונקציה קבועה. כי בכל מקרה מעניין אחר שהיא לא קבועה, אם קיים מקסימום בתחום אז אנחנו חייבים שהוא יתקבל על שפה(בהנחה שגם רציפה על שפה אבל כאשר אני אנליטי בשפה אני גם רציף בשפה) אבל בתחום פתוח אין שפה .
לא משנה מה , אם משאירים בצד את המקרה הלא מעניין של פונקציות קבועות, אם יש לנו פונקציות אנליטיות הן חייבות לקבל מקסימום על שפה פיקנטית לפי עקרון המקסימום(בהנחה והן רציפות על השפה הפיקנטית אבל בפועל במבחן זה קורה ב-99% מהתרגילים וגם אם לא יש את התרגיל הקשה שאני מראה מה עושים עם הגדרת פונקציה חדשה). אם אני מסכם-
*עבור תחום סגור וחסום D , פונקציה F שאנליטית בפנים של D ורציפה על השפה שלו בהכרח |Fֻ| תקבל מקסימום על נקודה כלשהי על שפת D.
*עבור תחום D פתוח, אם פונקציה F אנליטית ב-D מקבלת מקסימום(בערכה המוחלט) ב-D אז היא בהכרח קבועה ב-D כי בכל מקרה אחר אין לה סיכוי להשיג מקסימום כי אין שפה פיקנטית בתחום פתוח
*עבור תחום D פתוח, פונקציה F אנליטית שאינה קבועה בתחום D אין לה שום סיכוי לקבל מקסימום ב-D כי פשוט אין שפה פיקנטית ואפילו לא מרשים לנו כאן מקרה מנוון של קבועה.
*הכי חשוב זה להכנס למחשבות שלהם של מה הסטייל במבחן שבאמת יהיה לך ובשביל זה יש את כל הסרטונים ,לעבור על כל התרגילים ומהם רואים את כל הסגננונות והניסוחים שבאמת קוראים במבחן , והטריקים ומילות מפתח ואיך לזהות כל דבר, לעבור על כל התרגילים
שמחתי לעזור
בהצלחה
אלחנדרו