פקל פרוכבות אלחנדרו

היי, רכשתי את הפקל של אלחנדרו

האם יש רשימות לפקל שלו?

תגובות

שלום שיר שבוע מצויין!
לפקל עצמו אין רשימות אבל חשוב לי מאוד להגיד כמה דברים כי זאת שאלה שחוזרת על עצמה לאורך ההיסטוריה-
הפקל ,הגישה שאנחנו מפתחים בו זה לא משהו שפשוט פותרים תרגילים ומסכמים או לומדים משפטים כמו הרצאה ותרגול כדי לסמן וי, זה הרבה יותר מזה. זה דרך חיים חדשה , וזה מסע שלאורכו את לומדת כמות עצומה של עלילות וסיפורים ככה שבסוף הפקל כל מחשבה וכל רעיון או חלום של צוות הקורס, וכל טריק מטורף , נפוץ או שולי אפילו מכוסים בו. כדי באמת לשלוט בכל הגישה של הפקל, שהיא מאוד מכוונת למבחן והדגש הוא מאוד שונה מהרצאות ותרגולים, מנסיון לאורך ההיסטוריה ראיתי מלא פעמים שהסטודטנטים שסכמו בעצמם -זה מאוד עזר להם לשלוט בפקל הרבה יותר לעומק כי הם ספגו יותר טוב את דרך החיים של הפקל וזה מה שבאמת הביא את ה-95+ ולא רק ציון טוב. 

אני אוהב לחשוב על הפק כמו רשימה של סיפורים מעניינים, שכל מה שצריך כדי להצליח במבחן זה לוודא שאת מכירה את כל הסיפורים האלה ברמת שינון וגם חשוב מאוד לישון טוב כדי שהחלק הטכני יהיה שלך ישר עם פתיחת המבחן. הפקל באמת מכסה גם את הסגנון הטכני וגם את התאורטי של המבחן.

והכי חשוב. כמו שאני אומר לכולם-את תמיד יותר ממוזמנת לדבר איתי בין אם זה פה בפורום או בווצאף ואשמח לעזור לכל שאלה לאורך הדרך. תתחילי עם הצפייה בפקל בטוח תהני, וקדימה עוד חודש והקורס הזה מאחורייך ואפילו עם סוף מאוד שמח.

לכל דבר אני פה או בווצאף.
שיהיה שבוע מצוייןת
אלחנדרו