מרוכבות א

שלום רב, רציתי לשאול לגבי דרך הפתרון של השאלה המצורפת: האם זה נכון להגדיר פונקציה חדשה שהיא אף *אקספוננט במינוס זד* זד בגובה 2024 ואז מהנתון לומר שהפונקציה חסומה בסביבת 0 וניתן לעשות לה השלמה אנליטית ומשם שימוש בליוביל? 

אני לא בטוח לגבי תנאי השימוש בהשלמה אנליטית

תגובות

שלום רב, רציתי לשאול לגבי דרך הפתרון של השאלה המצורפת: האם זה נכון להגדיר פונקציה חדשה שהיא אף *אקספוננט במינוס זד* זד בגובה 2024 ואז מהנתון לומר שהפונקציה חסומה בסביבת 0 וניתן לעשות לה השלמה אנליטית ומשם שימוש בליוביל? 

אני לא בטוח לגבי תנאי השימוש בהשלמה אנליטית

שלום מנשה!

שאלה נהדרת.

כמו שאני תמיד אומר- הפקל זה כל החיים של סגל הקורס ובאמת כל מחשבה, חלום , רעיון שפרקטית אתה הולך להתקל במועד הקרוב מכוסים בפקלץ מה ששאלת מכוסה בסרטון לפני אחרון בפרק 3 בשם "טריק אחרון בליוביל שממש שווה להכיר". הרעיון שלך באמת נכון, אני מספר בטריק הסודי רק איך לפרמל את זה כי זה היה רלוונטי באמריקאית הזאת, וגם בסרטון האחרון בפרק 3 יש שאלה פתוחה עם הטריק הזה.

הטריק המיוחד בדיוק מצדיק למה בכל זאת מותר שם ליוביל כי יש חסימות בסביבת הנקודה אחרי העברת האגפים זה מתבסס על הדבר הזה, נגיד קוטב עבור הפונקציה F=1/Z אין חסימות בסביבת Z=0 זה רק הולך וגדל.

תגיד לי אם הסתדרת אחרי צפייה בסרטון , השאלה מכוסה שם.

המבחן של מחר נדחה נכון?

שמור על עצמך,

ולכל דבר אני פה לעזור,

שולח עידוד מרוכב

אלחנדרו

וכל הכבוד שעצרת לחשוב לפני שימוש על עוור בליוביל,

ליוביל ועקרון היחידות הם משפטים מדהימים אבל צריך להזהר שמשתמשים בהם, זה למה בפקל גלגל הצלה שאסור ליוביל זה הרבה פעמים שילוב מנצח קושי הערכה  כמו שקורה בכל פרק 3 וגלגל הצלה שאסור יחידות זה לברוח לתת עולם כמו שלמדנו בטריקים ואז להתקרב בחזרה כמו שקורה בפרק 2 ושאפילו זה לא מקדם אותנו יש לנו גלגל הצלה אפסים לאלופים וקטבים לדובים כמו שקורה בפרק 4.

פורמלית יש את משפט נקודות הסינגולריות של רימן שאני מספר עליו בסרטוןשהמלצתי למה חסימות בסביבת הנקודה ואנליטיות בסביבת הנקודה מספיקים כדי להסיק גם אנליטיות בנקודה עצמה

אז תראה את הסרטון הזה

שמח ממש לעזור ומקווה הכל רגוע איתך עד כמה שאפשר עם המצב

לכל דבר תרגי חופשי

תגיד אם הסתדרת

היי תודה רבה צפיתי שוב בסרטון וגם מצאתי את המשפט ברשימות של רבייב  

המבחן של מחר אכן נדחה

מעולה,

תמשיך עם הצפייה בכל הפקל

כל הטריקים שם

בדיוק, ואז כאשר יש לך סליקה מבחינתנו בקורס כל עוד אנחנו לא בשאלה של סווד סנגולרית נקודת סליקה אני חושב עליה כמו אנליטיות בנקודה כי יש את העניין עם הרחבה אנליטית כמו שאני מספר על הפונקציה SINZ/Z הגבול קיים אז אפשר לעשות הרחבה אנליטית ואני חושב על זה כאילו זה פונקציה שלמה